Groeien (Scale-up)

Groeien (Scale-up)

15KM stimuleert de groei van bestaande bedrijven. Door samen bijvoorbeeld een nieuw product of dienst te ontwikkelen, de bedrijfsvoering te verbeteren en/of door professionale sales nieuwe klanten binnen te halen. En daarmee kun jij als ondernemer meer omzet en winst realiseren. Groei begint met ambitie en met doelen stellen, vertaald in een concreet bedrijfsplan. We noemen onze aanpak: GROEISPURT.

De ervaren groeicoaches van 15KM hebben zeker zo’n tweeduizend MKB-bedrijven van binnen gezien en nog meer ondernemers gesproken. Deze ervaring heeft ons geleerd wat de rode draad is in groei vraagstukken en stelt ons in staat om razendsnel een analyse te maken over wat jij als ondernemer nodig hebt. Met GROEISPURT ga je praktisch aan de slag met het uitgebreide programma-op-maat of in de vorm van de training GROEISPURT-in-1-dag

Programma 'GROEISPURT op maat'
Meer klanten, verhogen van de omzet, internationale groei, marktbewerking, organisatieontwikkeling, innovatie van producten en dienstenInnovatie: je ziet als ondernemer vele kansen om te groeien en/of te vernieuwen. En ook mogelijke blokkades..... welke ambitie heb je, welke strategie is juist en hoe pak je de groei aan? Dat antwoord geven we in een traject-op-maat: je eigen GROEISPURT van ambitie naar concrete aanpak en resultaat. De inhoud, focus, duur en lengte van dit traject bepalen we samen.


Training 'GROEISPURT in 1 dag'
Een dag hard aan de slag met intensieve begeleiding en met concreet resultaat: ambities formuleren - kansen benoemen - blokkades vermijden - strategie bepalen - aanpak en doen. Hiermee leg je de basis voor een succesvolle aanpak van je eigen bedrijfsgroei. Ook in 2017 organiseert 15KM de GROEISPURT-training van 1 dag op diverse locaties in Nederland.

NLgroeit
De Nederlandse economie is sterk afhankelijk van bedrijven die erin slagen te groeien. Groeiende bedrijven zorgen voor meer productiviteit, werkgelegenheid en innovatie.
NLgroeit, een publiek-privaat platform, helpt met het vergroten van het groeivermogen van bedrijven. 15KM werkt samen met NLgroeit en heeft met GROEISPURT een compleet instrument om jouw bedrijf (met omzet tot 1 miljoen p/j) te laten groeien.Meer informatie 
Belangstelling voor onze groei-aanpak? Maak dan een afspraak met ons bij een van de 13 vestigingen van HNK (Het Nieuwe Kantoor, zie bij Contact)): T +31 85 065 53 90 | E Groeispurt@15KM.nl

En verder....
Als je een kansrijk business idee wilt uitwerken tot een succesvol nieuw bedrijf, laat je dan begeleiden door het ervaren team van 15KM. Kijk bij Starten wat we voor jou kunnen betekenen.
Zoek je financiering voor je bedrijf? Kijk dan bij Financieren wat 15KM voor jou kan doen.

Ga hier terug naar de 15KM-website