Juridisch spreekuur De Clercq

Juridisch spreekuur De Clercq

Voor een succesvolle start en groei van het eigen bedrijf is het voor ondernemers meer dan ooit essentieel om snel toegang te hebben tot relevante kennis, ervaring en netwerk.

15KM-partner De Clercq Advocaten-Notarissen verzorgt maandelijks een juridisch spreekuur voor ondernemers. Het spreekuur is er voor zowel de net gestarte ondernemers als voor doorgroeiers. De Clercq is expert op het gebied van onder andere intellectueel eigendomsrecht, vennootschapsrecht (ook: oprichting en wijziging), 'tech, data & innovation', franchise en arbeidsrecht. Ofwel alle belangrijke juridische zaken waarmee een ondernemer mee te maken heeft of krijgt.

Duur en locatie
15KM, De Clercq en HNK organiseren het spreekuur in de HNK-locatie in Den Haag: Oude Middenweg 17 (zie hier). Vooraf aanmelden!

Eerstvolgende data 2017
Donderdag 23 maart,9.00 - 12.00 uur
Donderdag 20 april, 9.00 - 12.00 uur
Donderdag 18 mei, 9.00 - 12.00 uur

De Clercq
Het juridische spreekuur voor ondernemers wordt verzorgd door De Clercq Advocaten-Notarissen (zie hier), partner en preferred supplier van 15KM.

15KM en HNK: succesvol samen ondernemen
Startende en groeiende ondernemers optimaal ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden en toekomstige ambities. Daarom werken HNK en 15KM nauw samen in het organiseren in van spreekuren, workshops, trainingen en events rond modern ondernemerschap. Zie hier voor meer informatie over onze samenwerking.

Ga hier terug naar de 15KM-website