Financieel spreekuur EY

Financieel spreekuur EY

Voor een succesvolle start en doorgroei van het eigen bedrijf is het voor ondernemers meer dan ooit essentieel om snel toegang te hebben tot relevante kennis, ervaring en netwerk. Zeker in de opstartfase van een bedrijf is dat cruciaal.

15KM-partner EY verzorgt maandelijks een financieel inloopspreekuur. Het spreekuur dient voor zowel de net gestarte ondernemers als voor doorgroeiers. EY is expert op het gebied van financiele zaken (administratie, jaarrekeningen, financieringsaanvragen) respectievelijk fiscale zaken (aangiftes, btw, vernnootschapsbelasting, loonadministratie).

Duur en locatie
15KM, EY en HNK organiseren dit inloopspreekuur in de HNK-locatie in Den Haag: Oude Middenweg 17 (zie hier). 

Eerstvolgende data in 2017:
Donderdag 16 maart , 9.00 - 12.00 uur
Donderdag 13 april, 9.00 - 12.00 uur
Donderdag 11 mei, 9.00 - 12.00 uur 

EY
Het financiële inloopspreekuur wordt verzorgd door Wil Flikweert, partner bij EY en/of Maarten Zee, manager bij EY. EY is partner en preferred supplier van 15KM.

15KM en HNK: succesvol samen ondernemen
Startende en groeiende ondernemers optimaal ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden en toekomstige ambities. Daarom werken HNK en 15KM nauw samen in het organiseren in van spreekuren, workshops, trainingen en events rond modern ondernemerschap. Zie hier voor meer informatie over onze samenwerking.

Ga hier terug naar de 15KM-website