Friends of 15KM

Friends of 15KM

Vanuit 15KM begeleiden we startende en doorgroeiende ondernemers ‘van idee naar succes’. Door ze vanuit een gestructureerde aanpak toegang te bieden tot netwerk, kennis, ervaring, kapitaal, creativiteit, door ondernemers werkruimte te bieden, hulp te geven bij marktintroductie en zelfs contacten met eerste klanten te verzorgen. Wat Robbert en ik doen, is ontzettend leuk werk: dicht op vernieuwing, samen met ondernemers hard werken aan succes, dat vergt energie en het gééft energie.

Uit ervaring weten wij dat er een heleboel mensen het leuk vinden om betrokken te zijn bij dit startup proces, vanuit een zakelijke dan wel persoonlijk rol. Deze mensen, zo horen we vaak, willen graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen omtrent onze startups. Ook zijn ze soms op zoek naar interessante investeringsmogelijkheden. Sowieso dragen al deze mensen ondernemerschap een warm hart toe en willen zij daar graag een bijdrage aan leveren.

Om dit te faciliteren hebben wij ons zogenaamde Preferred Friends programma opgericht. Wanneer iemand deel uitmaakt van dit netwerk, zal hij of zij als eerste op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen, van mogelijke investeringsmogelijkheden en 2x per jaar een Masterclass (ter waarde van 1000 euro) mogen bijwonen. Friends zullen deel uitmaken van het 15KM netwerk en ook de gelegenheid hebben om hun eigen netwerk uit te bouwen. Wij vinden het belangrijk om de betrokkenheid in ons netwerk te stimuleren: zie hier de gedachte achter Friends of 15KM.

Lijkt het je leuk om ook deel uit te maken van ons 15KM Preferred Friend programma? Lid ben je al voor 250 euro per jaar. Kijk hier voor meer informatie en hier voor aanmelding.

Ondernemen en vriend zijn, dat doe je samen!

 

Ga hier naar de website van 15KM