Zomerse bespiegelingen

Zomerse bespiegelingen

In een periode dat BV Nederland massaal op vakantie gaat, denken ondernemers na over hun zakelijke activiteiten. Voor de een leveren die zorgen op, voor de ander biedt deze periode kansen op nieuw perspectief, groei. Wellicht ook versterkt door de recent genomen maatregelen om de financieringsruimte van mkb’ers te vergroten. Het is duidelijk: de economie zit weer in de lift en het is tijd om te ondernemen. En ook om te stárten met ondernemen!

Zeker weten dat velen de zomer benutten om te ontspannen en tevens na te denken over de eigen werktoekomst: zal ik doorgaan met m’n huidige baan of zal ik juist nú de stap zetten om een eigen bedrijf op te zetten? Ik loop al lange tijd met een fantastisch idee voor een nieuw product, hoe krijg ik dat nou omgezet in een echt businessplan? Ben ik als 45+-er niet te oud om nu nog te starten met een nieuw bedrijf?

En onderwijl voel je de zon op je huid, woel je met je voeten in het warme zand, fiets je door het fraaie zomerlandschap of klauter je omhoog op weg naar dat bijzondere uitkijkpunt. Om stilaan tot de conclusie te komen dat het er nu maar eens van moet komen…….

Ook wij van 15KM genieten intens van deze zomer. Het is immers een prachtige periode om juist nu een bedrijf op te richten dat startende ondernemers ondersteunt. Dus als jij terugkomt van vakantie en je wilt je idee omzetten in een succesvol bedrijf, dan staan wij voor je klaar om je daarbij te helpen. Dat is zonneklaar!

Een zomerse groet!

Robbert van Straten