15KM campagne GROEISPURT

15KM campagne GROEISPURT

Met GROEISPURT biedt 15KM ambitieuze ondernemers een groeiprogramma-op-maat aan voor het realiseren van diverse uitdagingen, denk aan:

  • Verhogen van de omzet
  • Internationale groei
  • Marktbewerking
  • Groei van de organisatie
  • Innovatie van producten en diensten

Dat doen we met een team van experts en partners én met veel kennis, ervaring, netwerken, ingangen en eventueel ook financiering. De groeicoaches van 15KM hebben al honderden ondernemers naar een succesvolle groei begeleid.

Adviesgesprek
De GROEISPURT voucher geeft de ondernemer de mogelijkheid om in een gratis adviesgesprek te sparren over zijn of haar groeiambities. José Laan (15KM mentor en groeicoach): 'Ondernemers hebben het vaak razend druk. In het gesprek verkennen we niet alleen de ambities maar ook de kansen en uitdagingen voor de gewenste groei van het bedrijf. En ook de groeiambities van de ondernemer zelf. Vervolgens laten we kort en krachtig zien welke stappen kunnen worden gezet naar succesvolle groei: avan ambitie naar succesvolle aanpak.'

Modern ondernemerschap
15KM en HNK (Het Nieuwe Kantoor) zijn partners rond modern ondernemerschap. Dit maakt het mogelijk dat 15KM op elke HNK-locatie ondernemers ondersteunt met starten, groeien en/of financieren. Dat doen we met spreekuren, trainingen en workshops, events en ook met ons groeiprogramma GROEISPURT. Met een speciale campagne besteden we in april en mei extra aandacht aan de groei van ondernemers.

Meer weten?
Kijk hier voor meer informatie over onze GROEISPURT-aanpak. 

Ga hier naar de 15KM-website