15KM zoekt subsidiespecialist!

15KM zoekt subsidiespecialist!

Onze (internationale) startende en groeiende bedrijven willen graag weten of er subsidie is voor hun innovatieve business activiteiten. Vanuit ons netwerk krijgen we de vraag of 15KM een ‘scan’ heeft die laat zien welke subsidie relevant is of kan zijn. Een ervaren en betrokken zelfstandige professional moet een antwoord kunnen geven op deze en andere subsidievragen.

We zoeken daarom een ondernemende, zelfstandige subsidieadviseur. Bekend met regelingen van de rijksoverheid (RVO), provincies (ook regionale ontwikkelingsbedrijven) en gemeenten en met de (internationale) subsidies die worden verstrekt. Iemand ook die bekend is met fondsen als bijvoorbeeld Stichting Doen. Een professional die snel kan aangeven of er kansen zijn, die actief wil meewerken om de aanvraag op papier te krijgen en die bereid is daarin ook een risico te dragen.

Een samenwerking met 15KM begint vanuit ondernemerschap en vanuit 'lol': ondernemen is leuk en zeker als je samen succes kan delen!

Meer weten?
Voel je je aangesproken door bovenstaand profiel? Neem dan contact op met 15KM (Robbert van Straten): Robbert@15KM.nlGa hier naar de 15KM-website