Wat houdt jou als ondernemer bezig?

Wat houdt jou als ondernemer bezig?

Wat houdt jou als ondernemer bezig? Welke mogelijkheden zie je om te groeien met je onderneming en ook persoonlijk als ondernemer? Als begeleider van groeiondernemers willen wij dit graag weten, zodat we jou en andere ondernemers optimaal kunnen ondersteunen bij het succesvol realiseren van de groeiambities. Daarom leggen we je graag een aantal vragen voor.

De vragen gaan over kansen en belemmeringen bij ondernemen en hoe jij je onderneming wilt laten groeien. Doe mee en ga hier naar de vragen. 

Het onderzoek neemt slechts 5 minuten van je tijd in beslag. Als je wilt, sturen we je de resultaten van het onderzoek zodat ook jij zicht hebt op de groeiambities van andere ondernemers (deze echter blijven voor jou anoniem). Hiermee kun je zien op welk vlak je overeenkomt of verschilt met andere ondernemers.

*Adviesgesprek
De enquête geeft de ondernemer de mogelijkheid om in een gratis adviesgesprek te sparren over zijn of haar groeiambities. Robbert van Straten (15KM)): 'Ondernemers hebben het vaak razend druk. In het gesprek verkennen we niet alleen de ambities maar ook de kansen en uitdagingen voor de gewenste groei van het bedrijf. En ook de groeiambities van de ondernemer zelf. Vervolgens laten we kort en krachtig zien welke stappen kunnen worden gezet naar succesvolle groei: van ambitie naar succesvolle aanpak.'

GROEISPURT
Zie hier voor meer informatie over onze aanpak (GROEISPURT) om ondernemers te helpen met hun groei.