TeamVenture Live: speeddating voor IT start-ups

TeamVenture Live: speeddating voor IT start-ups

Op vrijdagmiddag 8 juli organiseert 15KM-samenwerkpartner TeamVenture i.s.m. Present Your Startup een speeddatingsessie voor IT start-ups. De bijeenkomst is bedoeld voor iedere IT-gerelateerde start-up die op zoek is naar een aanvullende zakenpartner. En uiteraard voor (aankomende) ondernemers met een marketing/sales en/of IT-gerelateerde achtergrond die als vennoot willen toetreden. Meld je snel aan.

Voor wie?
Je hebt of wilt een IT-gerelateerde onderneming opstarten of opschalen maar zoekt nog een aanvullende zakenpartner om een sterk ondernemersteam mee te vormen. Je hebt zelf een slim concept uitgedacht of bent al gestart met je bedrijf of je bent juist op zoek naar iemand met een aansprekende startup (idee) om als mede-ondernemer te versterken met jouw kennis, kunde, tijd en misschien ook wat geld.
Succesvolle ondernemers, zelfstandige professionals met groeiambities, ervaren professionals met ondernemersaspiraties en jonge honden met vernieuwende start-ups en/of passie voor IT start-ups komen tijdens dit evenement samen om de juiste zakenpartner te vinden.

Waarom deelnemen?
TeamVenture biedt je een gestructureerd en gemodereerd programma dat gericht is op het behalen van een optimaal rendement. De organisatie zorgt er dan ook voor dat de juiste ondernemers aanwezig zijn. Dit levert je de volgende voordelen op:

1. Je vergroot je kans op het vinden van jouw toekomstige zakenpartner
2. Je bespaart jezelf waardevolle zoektijd en -kosten
3. Je leert van de feedback van anderen
4. Je raakt geïnspireerd door nieuwe contacten en ideeën

Plus kans op een interview door KRO-presentatrice Marlijn Weerdenburg.

Is het matchmaking, speeddating of netwerken?
Feitelijk alle drie. Een toelichting.

Matchmaking: Je geeft vooraf op wie je bent en wie je zoekt. Voorafgaand aan het evenement ontvang je een gecategoriseerde deelnemerslijst waaruit je alvast gesprekspartners kunt selecteren (optioneel). Wij zorgen er vervolgens voor dat jullie tijdens het evenement op een specifieke tijd en plek met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Speeddating: Soms zijn matches helemaal niet zo voorspelbaar als je vooraf zelf kunt bedenken. Gesprekken met personen die ‘op papier’ geen match lijken te zijn leiden regelmatig tot aangename verrassingen. Doordat je in korte tijd met meerdere kandidaat-zakenpartners in gesprek gaat heb je volop kans op verassende ontmoetingen die heel waardevol blijken. En hoe meer ontmoetingen, hoe meer kansen om de juiste zakenpartner tegen te komen.

Netwerken: Niet ieder gesprek of bijeenkomst leidt direct tot resultaat, maar het is wel een uitstekend zaaimoment. Een van de verassingen die tijdens een gesprek naar voren kan komen is dat je gesprekspartner een persoon kent waar jij op zoek naar bent of deze na de bijeenkomst tegen het lijf loopt. De kansen op het vinden van een geschikte zakenpartner neemt hierdoor aanzienlijk toe.

Programma opzet
Vanaf 13.30 uur heten TeamVenture en Present Your Startup je welkom bij het internationale accountantskantoor Crowe Horwath Foederer in Amsterdam. Het programma ziet er als volgt uit.

13.30 uur Inloop
14.00 uur Marielle Wiegmans, over haar ervaring als partner bij Crowe Horwath Foederer
14.20 uur Toelichting en tips voor speeddatingsessie 
14.30 uur Publieke pitchronde 
14:45 uur Speeddates*
16:00 uur Netwerken en borrel
17:00 uur Einde

De speeddates duren 6 minuten. Dat is voldoende tijd om te ontdekken of jullie een mogelijke match zijn of elkaar kunnen verder helpen. Het exacte aantal rondes is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar na maximaal 10 rondes gaan we verder met een afsluitende netwerkborrel. Daar kun je napraten met kandidaat-zakenpartner die je eerder hebt gesproken of nog een of meerdere ondernemers spreken die je niet hebt kunnen ontmoeten tijdens de speeddates.

Sfeer en ervaring van voorgaande sessies
Eerdere deelnemers en partners zeiden het volgende over onze matchmakingbijeenkomsten:

  • “Dankzij jullie bijeenkomst heb ik een geweldige zakenpartner gevonden. We werken inmiddels een jaar samen en groeien als kool.“ Robert H., startende ondernemer

  • “TeamVenture is een doorbraak in Nederland.” Ralph van Hessen, partner WinkelmanVanHessen

  • “Een briljant matchmakingevenement.” Hanneke Bertens, directeur VZZP

  • “Fris, dynamisch en inspirerend.” Anoniem

  • “Nuttige en efficiënte manier van (nieuw) netwerk.” Anoniem

Proef de sfeer van deze bijeenkomsten met enkele foto’s en video’s op het Flicker-account van TeamVenture.

Inschrijving en kosten
KRO-special: €25, incl BTW (i.p.v.  €32,50). Bij vertrek krijg je ook nog eens het handboek Ondernemersteams van TeamVenture cadeau. Meld je nu direct aan via het online aanmeldformulier
Om een goede balans tussen start-ups en kandidaat zakenpartners te garanderen behoudt de organisatie zich het recht voor om bij overinschrijving deelnemers af te wijzen en op de wachtlijst te zetten.
Voor vragen kun je contact opnemen met TeamVenture.

 

 Ga hier naar de 15KM-website