HNK en 15KM gaan samenwerken rond ondernemerschap

HNK en 15KM gaan samenwerken rond ondernemerschap

Om ondernemers optimaal te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden en toekomstige ambities gaan HNK (Het Nieuwe Kantoor) en 15KM nauw samenwerken. De samenwerking richt zich allereerst op het in verschillende HNK-vestigingen organiseren van spreekuren, workshops, trainingen en events rond ondernemerschap.

Met dit gevarieerde programma bieden HNK en 15KM een extra service aan HNK Club members én aan andere ondernemers en spelen ze in op de behoefte van ondernemers aan praktijkgerichte en direct toepasbare informatie. Vandaag geleerd, morgen te gebruiken in het eigen bedrijf!

HNK en 15KM hebben een programmering samengesteld die erop gericht is om ondernemers te ondersteunen hun business naar de “next level” te krijgen en om hen te informeren over actuele thema's. Daarnaast heeft het programma het doel om HNK Club members in verbinding te brengen met andere ondernemers; iets wat onlosmakelijk verbonden is aan het netwerkkarakter van Club HNK.

Programmering rond ondernemerschap
Een aantal activiteiten, waaronder het financiële en het jurische spreekuur, wordt uitgevoerd door 15KM-partners EY en De Clercq Advocaten-Notarissen. 15KM organiseert tweewekelijks een Ondernemerspreekuur bij HNK.  Daarnaast zijn er trainingen en workshops (onder andere ‘Groeispurt in 1 dag’, zie hier) en events rond actuele thema’s. Van september 2016 t/m februari 2017 zal de programmering van start gaan in de HNK-vestigingen Den Haag, Amsterdam en Utrecht.
Zie hier voor het actuele overzicht van alle HNK/15KM-activiteiten voor de komende maanden.

HNK: beste kantoorruimteverhuurder 2016!
HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. HNK is zeer herkenbaar op elke locatie en combineert ‘maatwerk’ met vaste elementen die een gebruiker op iedere HNK locatie mag verwachten. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking met 12 vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht, Den Bosch, Apeldoorn, Ede, Groningen.

Over HNK
Zie hier voor meer informatie over Het Nieuwe Kantoor (HNK).Ga hier naar de 15KM-website