Inter College Business School en 15KM gaan samenwerken

Inter College Business School en 15KM gaan samenwerken

Studenten laten samenwerken met startende en groeiende ondernemers. Samenwerken aan het succesvol realiseren van nieuwe business (startups) en de groei van bestaande ondernemingen (scale-ups). Dat is het doel van de samenwerking die Inter College Business School (IC) en 15KM aangaan.

15KM brengt (startende) ondernemers en bestaande bedrijven in contact met IC-studenten voor het uitvoeren van onderzoek of opdrachten (marketing, online business, organisatiekunde): samen ondernemen! Beide partners zullen ook hun netwerken inzetten ten behoeve van de business development van de studenten en ondernemers. Ook kan 15KM (afgestudeerde) student-ondernemers begeleiden bij het starten en financieren van hun eigen bedrijf.

Bart van den Dries, directeur Inter College: ‘Laat ondernemers en bedrijven de kennis van onze studenten gebruiken. Bij ons draait het om talent én om daadkracht. Daar kunnen de 15KM-ondernemers nu en straks veel profijt van hebben. En omgekeerd onze studenten ook, want ondernemen leer je in de praktijk. We zeggen niet voor niets: business school reinvented!’

Bas Douma, eigenaar/partner 15KM: ‘Bij de ontwikkeling van nieuwe producten en bedrijven is het belangrijk zo snel mogelijk contact te hebben met de markt. Voor onze ondernemers zijn de kennis, nieuwe inzichten en creativiteit (ook: out-of-the-box denken) van de studenten van grote waarde. Business development is dus hier: samen werken, opdrachten en onderzoeken door studenten laten uitvoeren en wellicht écht samen ondernemen - alles is mogelijk voor het succes van studenten en ondernemers.’

Over Inter College Business School
Inter College leidt studenten op tot all round bedrijfskundigen. Na afloop kunnen zij een eigen bedrijf runnen, een onderneming overnemen of een leidinggevende functie vervullen binnen een bestaande organisatie. Inter College Business School besteedt als enige veel aandacht aan bedrijfsopvolging in het familiebedrijf en aan bedrijfsovernames.
Zie hier voor meer over Inter College.

 

Ga hier naar de 15KM-website