Items To Safe [Tech]

Met Items To Safe sla je jouw waardevolle spullen veilig op in de cloud. Items To Safe is een applicatie voor mobiel, tablet en computer. De app is veilig, gemakkelijk in gebruik en ontzettend leuk om te doen. Met Items To Safe creëer je overzicht en kun je in geval van inbraak of schade altijd aantonen wat je had. Dat geeft zekerheid in situaties die er toe doen. Waardevol is ook het verhaal achter de bezittingen. Dit sla je nu op voor later. Items To Safe geeft rust en een echt opgeruimd gevoel!

Ondernemer Vincent Peskens werkte met begeleiding van 15KM het business concept Items To Safe uit tot een solide business case. Vincent: 'Als startende ondernemer, die een nieuw concept op de markt wil brengen, heb ik behoefte aan een klankbord en mensen die met mij mee willen denken om het succesvol in de markt te zetten. Vanaf het eerste contact met Bas en later ook met Robbert was er vertrouwen en kreeg ik de feedback waar ik behoefte aan had. Met 15KM heb ik een team om mij heen en regelmatig een inspirerende werkplek met andere startende ondernemers.'

Samen met 15KM is Vincent nu in gesprek met een aantal mogelijke partners en investeerders. De app Items To Safe is nu te koop!

Meer informatie
Kijk op de website Items To Safe.

 


  


Ga hier terug naar de website van 15KM