24Citylink [Travel & Transport]

Door het verdwijnen van winkelketens en ook door online shoppen verandert het winkellandschap in ras tempo. Tijd om op een andere manier naar winkelen te kijken!

24Citylink loodst jou in elk dorp, elke stad en regio snel en gemakkelijk naar winkels, eten en drinken, leuke bestemmingen, evenementen en nog veel meer. De visie achter 24Citylink is dat je alle relevante informatie van een dorp, stad of regio automatisch moet kunnen vinden. Waar je ook staat, met 1 klik naar de dichtbijzijnde stadsgids met alle lokale informatie over winkelen en andere leuke dingen die daar te doen zijn.

24Citylink heeft geen hinderlijke advertenties: het is een neutraal platform waar de gebruiker zelf de keuzes maakt. De informatie komt van de lokale middenstand, de gemeente, musea, instellingen enz. en is niet gelinked aan derden. Het 24Citylink platform, in de vorm van een geavanceerde app, is gratis en anoniem en de gebruiker wordt niet gevolgd.

Op dit moment werkt ondernemer Alex van der Horst aan dit bijzondere product en bijbehorend onderscheidend business concept. 15KM ondersteunt hem daarbij.

Ga hier naar de website van 24Citylink en ga op reis in Nederland!

 

Ga hier terug naar de website van 15KM