Natural Heroes [Cosmetics]

Natural Heroes is een lifestyle brand die effectieve natuurlijke & duurzame alternatieven biedt voor gangbare huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten.
Wij willen bewustzijn creëren in Nederland over het gebruik van huishoudelijke producten, cosmetica en technologieën. Veel mensen weten niet dat er giftige stoffen in dit soort producten zitten, en veel mensen interesseert het ook nog niet genoeg. Dit zorgt ervoor dat de lucht (ook binnenshuis) vervuild raakt, dat er giftige stoffen zich kunnen opbouwen in het lichaam en dat het schade berokkent aan het milieu.

In bepaald opzicht zijn we hard bezig met het verwoesten van onze planeet. Dat moet veranderen willen wij een goede wereld voor de volgende generaties achterlaten. Wij zijn in dat opzicht zeker niet pessimistisch maar juist hoopvol: samen kunnen we positieve veranderingen realiseren en Natural Heroes wil daarbij wat betreft natuurlijke cosmatica het voortouw nemen.

Natural Heroes biedt natuurlijke alternatieven voor gangbare producten:

  • In plaats van het aardolie-derivaat vaseline gebruik je onze lippenbalsem gemaakt van shea butter en kokosolie: net zo effectief, 10x duurzamer en gezonder
  • geen deodorant met aluminium en allerlei kankerverwekkende stoffen, maar een zelfgemaakte deodorant met slechts drie natuurlijke ingrediënten; werkt niet zo goed denk je? Fout, het werkt zelfs beter!
  • elke maand een nieuwe tube tandpasta? Koop bij Natural Heroes een DIY kit waarmee je een eigen voorraadje kunt maken voor een heel jaar

Meer informatie
Zie voor meer informatie de webshop van Natural Heroes of neem contact op met Nevil Hulspas.

Ga hier terug naar de website van 15KM