Impressie [ICT]

Sinds 1993 ontwikkelt Impressie voor uitgevers digitale publicaties, van back office tot eindproduct. De digitale revolutie is nog niet voltooid en heeft commercieel, technologisch en organisatorisch grote impact op bedrijven (en de mensen die er werken). Impressie zorgt ervoor dat bedrijven uptodate zijn!
Voor Impressie zelf betekenen de digitale ontwikkelingen ook heel veel: hoe sluiten we optimaal aan bij die ontwikkelingen, wat betekenen marktontwikkelingen voor onze producten nu en straks, voor onze portfolio, marktstrategie, voor onze bedrijfsvoering, enz.? Ofwel: hoe benutten we alle kansen die ons worden geboden?

Met ondersteuning door 15KM heeft Impressie de eigen antwoorden op GROEISPURT-vragen geformuleerd. Met focus op de ambities, de kansen en bedreigingen, een succesvolle strategie en zeker ook op de aanpak. Daarmee is Impressie in staat slim en effectief met alle mogelijkheden om te gaan.
Bob van Buul, directeur Impressie: "Tijdens de zeer constructieve gesprekken met 15KM hebben we goed naar de organisatie gekeken en naar aanleiding van deze analyse direct een aantal aanpassingen gemaakt. Dit alles om de organisatie klaar te krijgen voor verdere groei.”

Meer informatie
Zie hier voor meer informatie over Impressie en wat zij voor jouw organisatie kunnen betekenen.
Wil je weten wat 15KM ook voor jouw bedrijfsgroei kan betekenen? Zier hier voor meer informatie over GROEISPURT.


Ga hier terug naar de website van 15KM