AddVue [ICT]

Wilt u de regiefunctie in uw organisatie professionaliseren en de samenwerking met contractpartijen verbeteren? Kies dan voor AddVue Connect.

AddVue Connect is het innovatieve samenwerkingsportaal voor de professionele contractmanager. Transparante samenwerking en kennisdeling leiden tot betere resultaten. Daarom staat in AddVue Connect niet alleen het contract maar ook de relatie centraal. Gezamenlijk werkt u aan het creëren van waarde voor uw organisatie. Met AddVue Connect heeft u de regie in zicht.

Groeien moet!
Na een succesvolle start staat het nog jonge bedrijf voor de keuze: groeien moet, maar hoe? Wat zijn daarbij de ambities, wat de kansen en bedreigingen, welke strategie en zeker ook: hoe pakken we het aan?

15KM ondersteunt AddVue in het succesvol groeien van het bedrijf en met de ontwikkeling van hun ondernemerschap. Met een aanpak op maat én met een scherpe focus: van ambitie naar aanpak én op korte termijn resultaten realiseren. Ofwel: GROEISPURT. Vincent Brouwer en Peter Bannink (eigenaren van AddVue): 'Wij hebben voor 15KM gekozen vanwege de transparante en gezond-kritische houding van 15KM. Ook sprak de aanpak op basis van het Business Model Canvas model ons erg aan.'

Meer informatie
Zie hier voor meer informatie over AddVue of neem direct contact op via M 06-53370308 of E info@addvue.com
Meer weten over wat 15KM met GROEISPURT voor jouw groeibedrijf kan betekenen? Zie hier voor meer informatie. 

Ga hier terug naar de website van 15KM