B4 Bikes [Mobility]

De B4 E-Cruizer is een hand gebouwde Nederlandse elektrische fiets geïnspireerd op een Harley Davidson uit 1912 gecombineerd met state of the art technology. Naast het aantrekkelijke retro design maakt de actieradius van 200 km de bike nog unieker. Deze e-bike geeft de vrijheid van een fiets en de sensatie van het cruizen op een motorfiets.

Dit innovatieve en oer-Hollandse product wordt geproduceerd door B4 Bikes in Baambrugge. Het ambitieuze bedrijf wil een forse groei en ook internationalisering mogelijk maken. Daarvoor heeft het 15KM ingeschakeld om haar te begeleiden bij de financiering van deze groei.

The B4 E-Cruizer is a hand-built electric bicycle. It is inspired by the design aesthetics of a 1912 Harley Davidson, combined with state of the art technology. With it, one can experience the freedom of a bicycle, coupled with the thrill of a motorcycle. 

Informatie | Information
Zie hier voor meer informatie over B4 Bikes | See here for more information about B4 Bikes.
Naast het ondersteunen van (internationale) startende en groeiende ondernemers, begeleidt 15KM ook uiteenlopende bedrijven met het realiseren van financiering.


Ga hier terug naar de website van 15KM