Brunelco: electronic innovators

Brunelco: electronic innovators

Brunelco bedenkt hoe met elektronica en bijbehorende software elke gewenste en klantspecifieke funtionaliteit kan worden gerealiseerd en geproduceerd. In de loop der jaren heeft het bedrijf in Haaksbergen voor diverse internationale toepassingen zeer uiteenlopende producten gecreëerd met een aantal kenmerken:

•   Draadloos besturen, meten en regelen, van eenvoudig tot intrinsiek veilig, met je smartphone of met embedded controls;

•   Professionele toepassingen;

•   Meten en sturen van (mechanische) processen: de domeinkennis van Brunelco is daarbij onmisbaar en zeer uitgebreid.

Ook levert het bedrijf complete Windows applicaties voor het inregelen, besturen, testen en visualiseren van processen. Verder begeleidt Brunelco ook de productie, voert het de eindassemblage en kwaliteitscontrole uit, test het op EMC eigenschappen (storen of gestoord worden) en denkt het mee over vormgeving, kostprijs, ergonomie, enz.

Begeleiding van start-ups
Veel nieuwe ideeën komen van ondernemers in spé. Het idee uitwerken en vervolgens ook tot een commercieel succes te maken, vergt veel kennis, inspanning en ervaring. Met name startende ondernemers kunnen op dat vlak wel wat ondersteuning gebruiken. Het gaat daarbij niet alleen om technische ondersteuning maar ook support op het gebied van marketing, financiering en bedrijfsvoering. In dat kader werkt Brunelco samen met partners, waaronder 15KM. Samen met diverse professionals, ondernemers en partners, waaronder Brunelco en EY, helpen we ondernemers met de succesvolle opzet en marktintroductie van hun nieuwe bedrijf.
Ook zorgt 15KM ervoor dat innovatieve (ook technische) ideeen kans krijgen zich te ontwikkelen tot kansrijke business concepten.

Meer informatie
Wil je meer weten over Brunelco? De website geeft een eerste indruk van de mogelijkheden welke Brunelco kan bieden. Neem vrijblijvend contact op voor nadere informatie over hun werkwijze en mogelijkheden: T +31 (0)53 573 11 00 | E sales@brunelco.nl

 

 

Ga hier naar de 15KM-website