Groeien (Scale-up)

Groeien (Scale-up)

15KM stimuleert de groei van bestaande bedrijven. En daarmee kun jij als ondernemer meer omzet en winst realiseren. Groei begint met ambitie en met doelen stellen, vertaald in een concreet bedrijfsplan. We noemen onze aanpak: GROEISPURT.

De ervaren groeicoaches van 15KM hebben zeker zo’n tweeduizend MKB-bedrijven van binnen gezien en nog meer ondernemers gesproken. Deze ervaring heeft ons geleerd wat de rode draad is in groei vraagstukken en stelt ons in staat om snel een analyse te maken over wat jij als ondernemer nodig hebt. 

Programma 'GROEISPURT op maat'
Meer klanten, verhogen van de omzet, internationale groei, marktbewerking, organisatieontwikkeling, innovatie van producten en dienstenInnovatie: je ziet als ondernemer vele kansen om te groeien en/of te vernieuwen. En ook mogelijke blokkades..... welke ambitie heb je, welke strategie is juist en hoe pak je de groei aan? Dat antwoord geven we in een traject-op-maat: je eigen GROEISPURT van ambitie naar concrete aanpak en resultaat. De inhoud, focus, duur en lengte van dit traject bepalen we samen.


NLgroeit

De Nederlandse economie is sterk afhankelijk van bedrijven die erin slagen te groeien. Groeiende bedrijven zorgen voor meer productiviteit, werkgelegenheid en innovatie.
NLgroeit, een publiek-privaat platform, helpt met het vergroten van het groeivermogen van bedrijven. 15KM werkt samen met NLgroeitMeer informatie 
Maak dan een afspraak met ons: T +31 85 065 53 90 | E info@15KM.nl


Zoek je financiering voor je bedrijf? Kijk dan bij Financieren wat 15KM voor jou kan doen.

Ga hier terug naar de 15KM-website