Juridisch spreekuur De Clercq

Juridisch spreekuur De Clercq

Voor een succesvolle start en groei van het eigen bedrijf is het voor ondernemers meer dan ooit essentieel om snel toegang te hebben tot relevante kennis, ervaring en netwerk.

15KM-partner De Clercq Advocaten-Notarissen verzorgt maandelijks een juridisch spreekuur voor ondernemers. Het spreekuur is er vooral voor de doorgroeiers. De Clercq is expert op het gebied van onder andere intellectueel eigendomsrecht, vennootschapsrecht (ook: oprichting en wijziging), 'tech, data & innovation', franchise en arbeidsrecht. Ofwel alle belangrijke juridische zaken waarmee een ondernemer mee te maken heeft of krijgt.

Duur en locatie
15KM, De Clercq en HNK organiseren op verzoek het spreekuur in een van de HNK-locaties

De Clercq

Het juridische spreekuur voor ondernemers wordt verzorgd door De Clercq Advocaten-Notarissen (zie hier), partner en preferred supplier van 15KM.

15KM en HNK: succesvol samen ondernemen
Startende en groeiende ondernemers optimaal ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden en toekomstige ambities. Daarom werken HNK en 15KM nauw samen in het organiseren in van spreekuren, workshops, trainingen en events rond modern ondernemerschap. 

Ga hier terug naar de 15KM-website